ONS betreurt vertrek burgemeester Bouman

08-10-2019 00:42

Persbericht ONS Noordoostpolder


Met verdriet heeft ONS Noordoostpolder kennis genomen van het vertrek van Burgemeester Harald Bouman uit de Noordoostpolder.
Volgens hem is samenwerken met zijn directe werkomgeving niet langer mogelijk omdat er een te groot verschil van inzicht is over de wijze waarop de Noordoostpolder moet worden bestuurd.

Blijkbaar is zijn, open en opbouwende, manier van werken hier in de polder niet op vruchtbare grond terecht gekomen. Dit zegt meer over de organisatie waar blijkbaar nodig iets aan zal moeten veranderen.

ONS dringt aan op een grondig onderzoek naar de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Dit onderzoek moet, vanzelfsprekend, niet door de politiek worden uitgevoerd maar worden belegd bij een onafhankelijk onderzoeksbureau.

De fractie van ONS heeft met veel plezier met Harald Bouman samengewerkt. In het afgelopen jaar is hij een voortreffelijke ambassadeur voor de gemeente geweest die overal aan deel nam en zich uitsprak als een geweldige vertegenwoordiger van de polder.

Vanzelfsprekend wensen wij Harald Bouman veel succes bij zijn verdere carrière en bedanken wij hem voor al zijn inspanningen om de Noordoostpolder in een goed daglicht te zetten.

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/174751/fractievoorzitters-verrast-pvda-sp-en-ons-willen-onderzoek

Contact

Politieke Partij ONS Noordoostpolder Secretariaat:
de heer E. (Everet) van Dorp
Korte Dreef 8
8302 BS Emmeloord

Everetvandorp@me.com
www.facebook.com/onsnoordoostpolder
#fractieonsnop
M. 06-53140037 fractieonsnop@gmail.com